tambah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tambah krama/ngoko

  1. wuwuh, mundhak;
  2. (utawa tambahan) wuwuhan, undhakan;
  3. (utawa tambah-tambah, saya tambah) malah saya malah mundhak;
  4. êngg saya;
  5. (utawa tambahan) malah, malahan, nanging malah;








Kata kunci/keywords: arti tambah, makna tambah, definisi tambah, tegese tambah, tegesipun tambah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org