tambas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tambas Aksara Jawa: (ta)ꦩ꧀ (m) (ba)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. rêmbês têrus, mbrabas tmr. banyu lsp
Kacocogna karo
  • rambas.








Kata kunci/keywords: arti tambas, makna tambas, definisi tambas, tegese tambas, tegesipun tambas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org