tamisra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tamisra Aksara Jawa: (ta)ꦩꦶ (mi)ꦱꦿ (sra)

  1. (Kw) ak pêpêtêng.








Kata kunci/keywords: arti tamisra, makna tamisra, definisi tamisra, tegese tamisra, tegesipun tamisra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org