tamolah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tamolah Aksara Jawa: (ta)ꦩꦺꦴ (mo) (la) (h)

  1. (Kw) manggon, dêdunung.








Kata kunci/keywords: arti tamolah, makna tamolah, definisi tamolah, tegese tamolah, tegesipun tamolah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org