tampa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tampa Aksara Jawa: (ta)ꦩ꧀ (m) (pa)

  1. pc tanpa.








Kata kunci/keywords: arti tampa, makna tampa, definisi tampa, tegese tampa, tegesipun tampa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.