tampal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tampal Aksara Jawa: (ta)ꦩ꧀ (m) (pa)ꦭ꧀ (l)

  1. (Kw) tampèl
Kacocogna karo
  • tampyal.








Kata kunci/keywords: arti tampal, makna tampal, definisi tampal, tegese tampal, tegesipun tampal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org