tampar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tampar Aksara Jawa: (ta)ꦩ꧀ (m) (pa) (r) krama/ngoko

  1. tali sing digawe plintiran sêrat nanas, sêpêt lsp








Kata kunci/keywords: arti tampar, makna tampar, definisi tampar, tegese tampar, tegesipun tampar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.