tampar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tampar Aksara Jawa: (ta)ꦩ꧀ (m) (pa) (r) krama/ngoko

  1. tali sing digawe plintiran sêrat nanas, sêpêt lsp








Kata kunci/keywords: arti tampar, makna tampar, definisi tampar, tegese tampar, tegesipun tampar
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org