Menyang kontèn

tan

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tan Aksara Jawa: (ta)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) ora.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tan, makna tan, definisi tan, tegese tan, tegesipun tan

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.