tan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tan Aksara Jawa: (ta)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) ora.








Kata kunci/keywords: arti tan, makna tan, definisi tan, tegese tan, tegesipun tan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.