tana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tana Aksara Jawa: (ta) (na)

  1. (ng)sub krama/ngoko gêgayutan karo.







Kata kunci/keywords: arti tana, makna tana, definisi tana, tegese tana, tegesipun tana

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.