tanah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tanah Aksara Jawa: ꦠꦤꦃ

  1. wis gênah








Kata kunci/keywords: arti tanah, makna tanah, definisi tanah, tegese tanah, tegesipun tanah Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org