tanah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tanah Aksara Jawa: (ta) (na) (h)

  1. wis gênah








Kata kunci/keywords: arti tanah, makna tanah, definisi tanah, tegese tanah, tegesipun tanah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.