tangga

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tangga Aksara Jawa: ꦠꦁꦒ krama/ngoko

  1. wong sing dêdunung ing sacêdhake omahe;







Kata kunci/keywords: arti tangga, makna tangga, definisi tangga, tegese tangga, tegesipun tangga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.