tangguh

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tangguh krama/ngoko

  1. kêna dipitaya, tanggon;
  2. pangira-ira nitik saka kaanan (lêlakon sing tumindak);
  3. sêsipataning kêris miturut jamane êmpu sing gawe







Kata kunci/keywords: arti tangguh, makna tangguh, definisi tangguh, tegese tangguh, tegesipun tangguh

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.