tangis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tangis Aksara Jawa: (ta)ꦔꦶ (ngi)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. pamuwun ki swara pasambate wong sing susah (lara lsp) kanthi ngêtokake luh;








Kata kunci/keywords: arti tangis, makna tangis, definisi tangis, tegese tangis, tegesipun tangis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org