tangis

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tangis Aksara Jawa: (ta)ꦔꦶ (ngi)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. pamuwun ki swara pasambate wong sing susah (lara lsp) kanthi ngêtokake luh;







Kata kunci/keywords: arti tangis, makna tangis, definisi tangis, tegese tangis, tegesipun tangis

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.