tanpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tanpa Aksara Jawa: (ta)ꦤ꧀ (n) (pa) krama/ngoko

  1. ora nganggo;







Kata kunci/keywords: arti tanpa, makna tanpa, definisi tanpa, tegese tanpa, tegesipun tanpa

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.