tantara

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tantara Aksara Jawa: (ta)ꦤ꧀ (n) (ta) (ra)

  1. (Kw) (tan antara) ora antara suwe, banjur.








Kata kunci/keywords: arti tantara, makna tantara, definisi tantara, tegese tantara, tegesipun tantara
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.