tapa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tapa Aksara Jawa: (ta) (pa)

  1. utawa tapa-brata (Snk) krama/ngoko nglakoni matiraga sarta sumingkir saka ing alam rame;








Kata kunci/keywords: arti tapa, makna tapa, definisi tapa, tegese tapa, tegesipun tapa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org