tapak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

tapak krama/ngoko

  1. tilasing sikil;
  2. tilas kagêpok ing piranti lsp, upama tapak paluning pandhe (gêgaman);
  3. (tapak ing gawe) wiwit tumindak nyambut gawe;








Kata kunci/keywords: arti tapak, makna tapak, definisi tapak, tegese tapak, tegesipun tapak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org