tapas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tapas Aksara Jawa: (ta) (pa)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. blêbêding bongkok krambil







Kata kunci/keywords: arti tapas, makna tapas, definisi tapas, tegese tapas, tegesipun tapas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.