tapas

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tapas Aksara Jawa: (ta) (pa)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. blêbêding bongkok krambil








Kata kunci/keywords: arti tapas, makna tapas, definisi tapas, tegese tapas, tegesipun tapas
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org