tape

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tape Aksara Jawa: (ta)ꦥꦺ (pe) krama/ngoko

  1. araning panganan sing digawe kêtan, katela lsp. diragi;








Kata kunci/keywords: arti tape, makna tape, definisi tape, tegese tape, tegesipun tape
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org