tape

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tape Aksara Jawa: ꦠꦥꦺ krama/ngoko

  1. araning panganan sing digawe kêtan, katela lsp. diragi;








Kata kunci/keywords: arti tape, makna tape, definisi tape, tegese tape, tegesipun tapeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org