tape

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tape Aksara Jawa: (ta)ꦥꦺ (pe) krama/ngoko

  1. araning panganan sing digawe kêtan, katela lsp. diragi;







Kata kunci/keywords: arti tape, makna tape, definisi tape, tegese tape, tegesipun tape

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.