tapis

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tapis Aksara Jawa: (ta)ꦥꦶ (pi)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. nganti rêsik (tliti bangêt) ora ana sing kêliwatan;








Kata kunci/keywords: arti tapis, makna tapis, definisi tapis, tegese tapis, tegesipun tapis
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.