taraban

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

taraban Aksara Jawa: (ta) (ra) (ba)ꦤ꧀ (n)

  1. ki slamêtan nalikane kèl sing kawitan.








Kata kunci/keywords: arti taraban, makna taraban, definisi taraban, tegese taraban, tegesipun taraban
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org