tarum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tarum Aksara Jawa: (ta)ꦫꦸ (ru)ꦩ꧀ (m) krama/ngoko

  1. êngg tom.








Kata kunci/keywords: arti tarum, makna tarum, definisi tarum, tegese tarum, tegesipun tarum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org