tarwela

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tarwela Aksara Jawa: [[ꦠrweꦭ| (ta)rwe (rwe) (la)]]

  1. (Kw) wela-wela, cêtha.








Kata kunci/keywords: arti tarwela, makna tarwela, definisi tarwela, tegese tarwela, tegesipun tarwela
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.