tasdik

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tasdik Aksara Jawa: [[ꦠsdiꦏ꧀| (ta)sdi (sdi)ꦏ꧀ (k)]]

  1. (Ar) krama/ngoko waskitha, bisa wêruh sadurunge winarah;








Kata kunci/keywords: arti tasdik, makna tasdik, definisi tasdik, tegese tasdik, tegesipun tasdik
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org