tasdik

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tasdik Aksara Jawa: [[ꦠsdiꦏ꧀| (ta)sdi (sdi)ꦏ꧀ (k)]]

  1. (Ar) krama/ngoko waskitha, bisa wêruh sadurunge winarah;







Kata kunci/keywords: arti tasdik, makna tasdik, definisi tasdik, tegese tasdik, tegesipun tasdik

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.