tastêmèn

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tastêmèn Aksara Jawa: [[ꦠstêꦩꦺꦤ꧀| (ta)stê (stê)ꦩꦺ ()ꦤ꧀ (n)]]

  1. (Wl) krama/ngoko wasiyat, prajanjian.








Kata kunci/keywords: arti tastêmèn, makna tastêmèn, definisi tastêmèn, tegese tastêmèn, tegesipun tastêmèn
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org