tatah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tatah krama/ngoko

  1. wilahan wêsi pucuke landhêp dianggo piranti tukang kayu lsp;
  2. pasah. ngêthok untu ngarêp;








Kata kunci/keywords: arti tatah, makna tatah, definisi tatah, tegese tatah, tegesipun tatah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org