tatarpa

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tatarpa Aksara Jawa: [[ꦠꦠrpa| (ta) (ta)rpa (rpa)]]

  1. (Kw) tanpa.








Kata kunci/keywords: arti tatarpa, makna tatarpa, definisi tatarpa, tegese tatarpa, tegesipun tatarpa
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org