tatkala

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tatkala Aksara Jawa: [[ꦠtkaꦭ| (ta)tka (tka) (la)]]

  1. (Snk) êngg krama/ngoko nalika.








Kata kunci/keywords: arti tatkala, makna tatkala, definisi tatkala, tegese tatkala, tegesipun tatkala
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org