tatu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tatu krama/ngoko

  1. tilasing kêna ing gêgaman, gêni lsp;
  2. (utawa kêtaton) kêna ing gêgaman, gêni lsp;








Kata kunci/keywords: arti tatu, makna tatu, definisi tatu, tegese tatu, tegesipun tatu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.