tawêkal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tawêkal (Ar) krama/ngoko

  1. (sabar tawêkal) sabar sarta sarèh ing sajroning nandhang kasusahan;
  2. kukuh sarta santosa atine;
  3. kumandêl, ora jirih.








Kata kunci/keywords: arti tawêkal, makna tawêkal, definisi tawêkal, tegese tawêkal, tegesipun tawêkal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org