tawing

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

tawing Aksara Jawa: ꦠꦮꦶꦁ krama/ngoko

  1. aling-aling, tèbèng ing bambinging prau lsp;








Kata kunci/keywords: arti tawing, makna tawing, definisi tawing, tegese tawing, tegesipun tawing
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org