tawon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tawon Aksara Jawa: (ta)ꦮꦺꦴ (wo)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. araning kewan bangsaning kombang, jinise warna-warna kaya ta tawon êndhas, tawon gula, tawon kêmit, tawon suk lsp








Kata kunci/keywords: arti tawon, makna tawon, definisi tawon, tegese tawon, tegesipun tawon
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.