Menyang kontèn

tawung

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tawung Aksara Jawa: (ta)ꦮꦸꦁ (wung)

  1. br taweng, tawing.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tawung, makna tawung, definisi tawung, tegese tawung, tegesipun tawung

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.