Menyang kontèn

tebu

Saka Wikisastra, bausastra mardika
tébu

basa Jawa[besut]

Tembung aran

tebu

Aksara Jawa: ꦠꦼꦧꦸ

  1. jinising sesuketan kang dhuwur lan duwèni ros-rosan, ngemu banyu sing rasané légi, bisané kanggo gawé gula; Saccharum officinarum






Terjemahan kangge tembung tebu[?]


Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tebu, makna tebu, definisi tebu, tegese tebu, tegesipun tebu

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.