tega

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tega

  1. kasutapan, kapandhitan;
  2. (Kw) pandhita tapa;
  3. krama/ngoko ora duwe owêl, tanpa uwas sumêlang, tanpa wêlas;







Kata kunci/keywords: arti tega, makna tega, definisi tega, tegese tega, tegesipun tega

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.