tega

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tega

  1. kasutapan, kapandhitan;
  2. (Kw) pandhita tapa;
  3. krama/ngoko ora duwe owêl, tanpa uwas sumêlang, tanpa wêlas;








Kata kunci/keywords: arti tega, makna tega, definisi tega, tegese tega, tegesipun tegaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org