tega

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tega

  1. kasutapan, kapandhitan;
  2. (Kw) pandhita tapa;
  3. krama/ngoko ora duwe owêl, tanpa uwas sumêlang, tanpa wêlas;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tega&oldid=48265"