tegongan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tegongan Aksara Jawa: ꦠꦺ (te)ꦒꦺꦴ (go) (nga)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (tegong)

  1. êngg pc tikungan, enggok-enggokan.








Kata kunci/keywords: arti tegongan, makna tegongan, definisi tegongan, tegese tegongan, tegesipun tegongan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org