teja

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

teja Aksara Jawa: ꦠꦺ (te) (ja) krama/ngoko

  1. sorot, kluwung.








Kata kunci/keywords: arti teja, makna teja, definisi teja, tegese teja, tegesipun teja
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.