teka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

teka Aksara Jawa: ꦠꦺ (te) (ka)

  1. (Kw) iku mau (ta + ika).








Kata kunci/keywords: arti teka, makna teka, definisi teka, tegese teka, tegesipun teka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org