teka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

teka Aksara Jawa: ꦠꦺꦏ

  1. (Kw) iku mau (ta + ika).








Kata kunci/keywords: arti teka, makna teka, definisi teka, tegese teka, tegesipun tekaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org