telad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

telad Aksara Jawa: ꦠꦺ (te) (la)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. tulad;







Kata kunci/keywords: arti telad, makna telad, definisi telad, tegese telad, tegesipun telad

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.