teman

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Indonésia[besut]

Étimologi[besut]

Kasilih saka tembung Tamil தமன் (tamaṉ, kanca; sadulur).

Tembung aran[besut]

teman

  1. kanca
    Kemarin saya pergi ke pantai bersama teman.
    Wingi aku menyang pasisir karo kanca.

Dasanama[besut]

Tembung andhahan[besut]