tembo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tembo Aksara Jawa: ꦠꦺ (te)ꦩ꧀ (m)ꦧꦺꦴ (bo) krama/ngoko

  1. araning prau cilik








Kata kunci/keywords: arti tembo, makna tembo, definisi tembo, tegese tembo, tegesipun tembo
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.