tembok

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tembok krama/ngoko

  1. dilepa;
  2. (omah tembok) omah gêdhong;
  3. pagêr bata;








Kata kunci/keywords: arti tembok, makna tembok, definisi tembok, tegese tembok, tegesipun tembok
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.