tempe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tempe Aksara Jawa: ꦠꦺ (te)ꦩ꧀ (m)ꦥꦺ (pe) krama/ngoko

  1. araning lawuh sing digawe kêdhêle lsp. diragi.








Kata kunci/keywords: arti tempe, makna tempe, definisi tempe, tegese tempe, tegesipun tempe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org