tempo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tempo
Lingga:Cithakan:P krama/ngoko

  1. êngg pc waktu, mangsa;
  2. waktu sing dianggo sêmayan utawa wêwangênan, upama diwènèhi tempo rong sasi;
  3. (wis tempo) lèrèn ênggone nyambut gawe lsp;








Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tempo&oldid=53060"