tempo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

tempo
Lingga:Cithakan:P krama/ngoko

  1. êngg pc waktu, mangsa;
  2. waktu sing dianggo sêmayan utawa wêwangênan, upama diwènèhi tempo rong sasi;
  3. (wis tempo) lèrèn ênggone nyambut gawe lsp;








Kata kunci/keywords: arti tempo, makna tempo, definisi tempo, tegese tempo, tegesipun tempoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=tempo&oldid=101945"