tempo

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tempo
Lingga:Cithakan:P krama/ngoko

  1. êngg pc waktu, mangsa;
  2. waktu sing dianggo sêmayan utawa wêwangênan, upama diwènèhi tempo rong sasi;
  3. (wis tempo) lèrèn ênggone nyambut gawe lsp;








Kata kunci/keywords: arti tempo, makna tempo, definisi tempo, tegese tempo, tegesipun tempoBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org