Menyang kontèn

tempo

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

témpo
Lingga: (témpo)
Cithakan:P krama/ngoko

  1. êngg pc waktu, mangsa;
  2. waktu sing dianggo semayan utawa wewangenan, upama
    diwènèhi témpo rong sasi;
  3. (wis témpo) lèrèn enggoné nyambut gawé lsp;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tempo, makna tempo, definisi tempo, tegese tempo, tegesipun tempo

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.