tepong

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tepong Aksara Jawa: ꦠꦺ (te)ꦥꦺꦴ (po) (ng) krama/ngoko

  1. bokong perangan ngisor (tmr. jaran lsp);








Kata kunci/keywords: arti tepong, makna tepong, definisi tepong, tegese tepong, tegesipun tepong
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.