thim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

thim Aksara Jawa: ꦛꦶꦩ꧀
Lingga: ([[]])

  1. pc kanggo mratelakake yèn arêp nglakoni apa-apa, upama dha dolan thim!








Kata kunci/keywords: arti thim, makna thim, definisi thim, tegese thim, tegesipun thimBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org