thim

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

thim Aksara Jawa: ꦛꦶ (thi)ꦩ꧀ (m)
Lingga: ([[]])

  1. pc kanggo mratelakake yèn arêp nglakoni apa-apa, upama dha dolan thim!








Kata kunci/keywords: arti thim, makna thim, definisi thim, tegese thim, tegesipun thim
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.