Menyang kontèn

thum

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

thum Aksara Jawa: ꦛꦸ (thu)ꦩ꧀ (m)

  1. pc thim.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti thum, makna thum, definisi thum, tegese thum, tegesipun thum

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.