tike

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tike Aksara Jawa: ꦠꦶꦏꦺ krama/ngoko

  1. candu sing wis diulêd karo rajangan godhong awar-awar.








Kata kunci/keywords: arti tike, makna tike, definisi tike, tegese tike, tegesipun tikeBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org