tiksna

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tiksna Aksara Jawa: [[ꦠꦶksna|ꦠꦶ (ti)ksna (ksna)]]

  1. (Snk) (Kw) landhêp, lêlandhêp.








Kata kunci/keywords: arti tiksna, makna tiksna, definisi tiksna, tegese tiksna, tegesipun tiksna
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.