tikus

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tikus Aksara Jawa: ꦠꦶ (ti)ꦏꦸ (ku)ꦱ꧀ (s) krama/ngoko

  1. araning kewan ngrikiti sok manggon ing omah utawa ing sawah








Kata kunci/keywords: arti tikus, makna tikus, definisi tikus, tegese tikus, tegesipun tikus
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.